etwo

nils jönsson skriver om vardag, drömmar, samtiden och minnen ur olika synvinklar.

6-1

Publicerad 2009-08-16 14:42:42 i Allmänt

Jobbar idag ett mycket kort arbetspass som tar sin borjan klockan tre och slutar klockan sju. Inga pengar, men svart att klaga kanns det som.
  6-1 till Arsenal pa bortaplan i premiaren mot Everton igar. Jag har aldrig varit orolig infor den har sasongen som sa manga andra har varit. Arsene Wenger ar en man som vet vad han gor, och denna sasong ar examensprov for hans metodiska arbete. En misslyckad sasong nu och han kommer fa satta sig vid ritbordet igen, kanske till och med i nagon annan klubb an Arsenal. Klubbledningen kraver formodligen bucklor och resultat i ar. Det vet han. Alltsa ser han till att det inte blir nagot misslyckande i ar. Dock valdigt, valdigt mycket for tidigt att saga nagot om hur det kommer att ga i ar, for trots allt sager en premiar valdigt lite om en fotbollssasongs sluttabell. Framtiden far utvisa, men annat an glad, det gar det inte att bli over 6-1, det ar ett som ar sakert.
  Har biljetter till Crystal Palace mot Newcastle nere pa Selhurst Park pa lordag. Kunde inte motsta frestelsen for lite Championshipfotboll, flottiga burgare, feta man med tatueringar, augustisolsken, doft av ljummen Fosters i plastmuggar, svordomar, forhoppningar som spricker och solen i ogonen. Ungefar 350 svenska kronor tar Crystal Palace ut for de billigaste biljetterna. Funderar en kort stund dar jag sitter framfor datorn och ar till att boka. Ar det vart det? Pa riktigt? Tvekan gar over i overtygelse och sjalvklart klickar jag pa bokningsknappen. Det ar klart att det ar vart det. Alla dagar i veckan ar det vart slantarna for lite Championshipfotboll.
  Nu ska jag till bussen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela