etwo

nils jönsson skriver om vardag, drömmar, samtiden och minnen ur olika synvinklar.

Borrmaskinsmorgon 2

Publicerad 2009-07-01 13:08:01 i Allmänt

Annu en morgon av DDR-terror i huset. Klockan atta drog borrmaskinen igang och kompades av en ilsken hammare idag. Lyckades pa nagot satt mellan varven fa lite somn men har fortfarande borren surrande i oronen som ett ilsket bi pa jakt efter saft pa saftkalaset pa altanen en julieftermiddag.
  Idag ar det tydligen nagot som kallas oppen dag pa London School of Economics(LSE), som ligger granne med mitt Sbucks. Det kommer medfora vissa konsekvenser for oss barristor. Exempelvis att horder av akademiker, deras syskon och deras annu mer akademiska foraldrar kommer vilja kyla ned sig och hitta svalka i varmen som rader efter timmar av rundvandrande i kunskapens, formodligen idag valdigt varma, korridorer pa LSE. Oasen i oknen, brunnen pa garden eller lat oss saga glassen i struten, kommer givetvis att stavas Starbucks med stort S. Hit kommer folk komma for att finna trost och gladje. Jag valkommnar er alla till madness pa Sbucks idag. Men det kan vara kul med lite drag ocksa.
  Nu ska jag snart hem och ata lite lunch innan bussen rullar ned till Kingsway. Ta hand om er alla.

P.S: En av hantverkarna i ombyggnadslagenheten, en av DDR-soldaterna, tortyrledaren, kanske till och med att det var han som ar bevapnad med borrmaskinen, han halsade glatt pa mig imorse som om ingenting hade hant. Jag halsade artigt tillbaka och log litegrann. Aningen besvarat kanske, men det var anda ett leende borrmaskinssoldaten fick.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela