etwo

nils jönsson skriver om vardag, drömmar, samtiden och minnen ur olika synvinklar.

Mandag 27/7

Publicerad 2009-07-27 12:44:23 i Allmänt

Tassade upp tidigt den har morgonen. At en frukt, tog ett glas vatten och gick sedan och sov i nagra timmar till. Tva eller tre duvor tog skydd mot regnet pa fonsterblacket till sovrummet och gjorde att man vaknade till lite da och da. Duvor har jag i allmanhet lite svart for. Kan inte forklara vad det beror pa eller sa. De ar lite luriga bara.
  Hade tankt vara effektiv och organiserad idag.
Laste lite pa biblioteket istallet for att vara effektiv. Ibland vill man men orkar inte ta sig for det man borde ta sig for och idag kan vara en sadan dag. Det regnar ute och ar lite smakyligt i luften. Jag stanger dessutom kaffebutiken idag och ar orkeslos trots all somn. Effektiviteten sparas till en annan gang. Finns pa kontot liksom. Ligger och vantar pa att spenderas.
  Saknar en teve. Det upptackte jag under dagarna i Sverige. Kunna slappa framfor ett Simpsonavsnitt eller tillbringa en eftermiddag med galna tittarvideos som man lite tvangsmassigt smaskrattar at. En ursakt for att inte gora nagonting, det ar verkligen teven i ett notskal. Saknar kanske inte nodvandigtvis det som ar pa teve, men sjalva grejen med att bara sjunka ned och chilla lite med en pase notter ar inte att underskattas. Samtidigt ar det valdigt nyttigt att leva sitt liv utan platteve och playstation. Man lar sig mer om sig sjalv. Det dar lat valdigt storvulet, men lite sanning ligger det nog i ett sadant pastaende. Lite mer om sig sjalv lar man sig i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela