etwo

nils jönsson skriver om vardag, drömmar, samtiden och minnen ur olika synvinklar.

Tips: Exmouth Market

Publicerad 2009-07-15 22:39:49 i Allmänt

Vaknade ganska sent den har sommarmorgonen och fick egentligen inte mycket gjort innan jobbet startade klockan fyra. Hade tankt vara aktiv och utnyttja dagen, ta vara pa den och fa saker utrattade. Nu blev det en klippning hos Ali, den lokala barberaren och en pastalunch hemma innan jag tog bussen till jobbet.
  Jobbade pa Sbucks pa Exmouth Market idag. hade aldrig varit dar tidigare, men blev glatt overaskad over hur fint det var kring Exmouth Market. Sjalva gatan var valdigt mysig med restauranger och sma pubar och fik, och det ar definitivt ett stalle jag rekomenderar alla Londonbor och besokare att aka till. Min gamle mattelarare Jan-Erik brukade peka med pekfingret upp i luften och utbrista: Ett tips, borja rakna! Pa samma satt hojer jag pekfingret och tipsar om Exmouth Market. Med tuben ar det lattast att aka till Chancery Lane Station pa central line och manga bussar passerar, 8, 55 och 243 ar nagra bussar som stannar nara.
  Det blev en valdigt tillbakalutad jobbdag utan hets eller stress, vilket ar nagot jag ibland tycker ar ganska skont som omvaxling till 10-Kingsway-rush.

Fin promenad hem i julikvallen fran jobbet pa Clerkenwell Road, Old Street, Shoreditch High Street och Bethnal Green Road. Stilla och lugn kvall efter en dag av regnskurar. Solen tittade fram sa smatt, faglar kvittrade har och dar och det var inte for varmt eller for kallt. Ibland klaffar det liksom.
  Har en lite latt molande huvudvark pa ingang och skall darfor hem och ata champinjonsoppa och lasa Bjorn Ranelid.
Baste lasare, ta hand om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela