etwo

nils jönsson skriver om vardag, drömmar, samtiden och minnen ur olika synvinklar.

Tårta och kokt med bröd

Publicerad 2010-06-14 12:11:20 i Allmänt

Det duggregnar och är alldeles tyst i skogen. Det enda som hörs är fågelsången där vi vandrar hem vid sjutiden  på morgonen från fantastiskt kalas hos grannen en halvmil bort. Studentfest, ungdomars förväntan och föräldrars tillbakablickar. Fin mix, skapar en balans och tillsammans med folkparksbelysning och vacker trädgård kunde inget gå fel.
  Såg Tyskland sänka Australien och göra precis allt bättre än motståndarna igår, men i ärlighetens namn så gjorde Australien nästan ingenting rätt och dessutom fick Tyskland hjälp av ett felaktigt domslut. Tim Cahill åkte på rött kort direkt efter en glidtackling som norlmalt sätt ger varning, och såg i mina ögon ut som en rejäl domartabbe. Det krävs bättre motstånd för att avgöra om Tyskland är ett lag för VM-final, men det så onekligen imponerande ut. Balansen i laget, fantasin, kraften och Schweinsteiger som ger laget fart när det behövs och sänker tempot när Tyskland behöver vila med bollen inom laget. Klass.
  På det där kalastet serverades tårta och kokt med bröd också. Bostongurka liksom, fem av fem poäng.
  Ännu har målandet av huset inte tagit fart för min del, men ikväll eller i morgon förmiddag är det nog dags att gå till verket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela