etwo

nils jönsson skriver om vardag, drömmar, samtiden och minnen ur olika synvinklar.

Celebert på Fleet Street

Publicerad 2011-05-17 11:23:01 i Allmänt

Helgen ägnades åt jobb, italiensk middag och ett fantastiskt födelsedagskalas. Vacker atmosfär, underbara människor och på drinkbordet ett gammalt klassiskt bål att sörpla ur. Bål är gott.
Sista kunden på fiket på måndagen blev, lite oväntat, Tottenham och England-anfallaren Peter Crouch. Lång och ranglig joggade han över gatan, in genom dörren och beställde kaffe med två bruna socker i. Vit skjorta och slitna jeans. Satt i något slags möte vid det bästa fönsterbordet med en herre som såg ut att vara en mycket viktigt och inflytelserik person. Är det en transfer på gång för den gode Peter? Kom ihåg var ni läste det först.
Sedan skrattade Peter åt min kärlek till Arsenal, och jag gratulerade till en bra säsong. Förklarade att vi skulle stänga, för att klockan var sju, och Mr Crouch svarade att de skulle dra sig vidare, den viktige herren och han. Utan att betala lämnade sedan Peter och den viktige herren i all hast fiket och det gjorde mig aningen sugen på att sälja den historien till The Sun eller Daily Mail. Ringa upp dem och skvallra. "Peter Crouchs kaffestöld" Kan se rubriken framför mig. Karln har ändå en timlön som motsvarar fikets intäkter för en hel dag, om inte mer, så kan tycka att de två cappucino-punden(och lite dricks kanske) vore på sin plats...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela